1. Home
  2. FAQ
  3. Begrippenlijst

Begrippenlijst

API

API is de afkorting voor Application Programming Interface. Een API kun je het beste zien als een koppeling die het mogelijk maakt andere systemen of software te integreren met jouw eigen systeem. Wij gebruiken de API koppeling om bijvoorbeeld jouw CRM- en offerte systeem te koppelen aan de app, powered by Bundeling.

Appuser

De appgebruikers krijgen toegang tot de verbindende en relevante functionaliteiten maar zijn uitgesloten van bepaalde acties die een community manager wel kan uitvoeren, zoals het plaatsen van een nieuwspost en toevoegen van leden.

Attendance overzicht

Het overzicht van de leden die de bijeenkomst zullen gaan bijwonen.

Bug

Een (software)bug is een fout, gebrek of falen in de software welke onjuiste, onverwachte of op een niet bedoelde manier resultaten toont. Deze foutjes in het programma kunnen voor hinder zorgen bij het gebruik van de app. Bundeling streeft ernaar deze foutjes te voorkomen en te verhelpen. Mocht je een bug tegenkomen, dan stellen wij het op prijs als je dit rapporteert.

Community manager

Als community manager neem je de leiding over de contentplaatsing. Dit kan één persoon zijn, maar natuurlijk ook een team van meerdere personen. Zij zijn verantwoordelijk voor het betrekken van de leden of het personeel bij de organisatie.

Container app

Een app die meerdere soortgelijke applicaties bevat. Zo komen apps powered by Bundeling standaard binnen de Bundeling container app in de App Store op iOS systemen te staan.

Content-kalender

Een planning van regelmatig terugkerende online en offline content met als doel om de community aan te jagen en betrokkenheid te laten toenemen of behouden.

ISO certificering

De internationale kwaliteitscertificering voor bedrijven. Deze kwaliteitscertificering toont aan dat het gecertificeerde bedrijf consistent voldoet aan de normen van kwaliteit en dienstverlening.

Label

Labels zijn handige filterwoorden waarmee onderscheid kan worden gemaakt tussen gebruikers, bedrijven en afdelingen. Zo kan het label activiteitencommissie toegevoegd worden aan bepaalde leden of werknemers. Dit maakt het gemakkelijk specifieke informatie met alleen de juiste personen te delen. Door alleen relevante informatie te delen, neemt de betrokkenheid bij de organisatie toe.

Pushbericht

Een pushbericht is het notificatiebericht dat op het scherm van je telefoon getoond wordt, ook al heeft de gebruiker de app niet eens open staan. Je krijgt direct een melding van het bericht te zien waarbij het niemand zal ontgaan wanneer zij pushnotificaties toestaan.

Plug-ins

Optionele functionaliteiten die bovenop het standaard pakket meerwaarde leveren aan jouw organisatie.

SaaS platform

SaaS staat voor “Software as a service”, ook wel eens software on demand genoemd. Hierbij schaf je geen software aan maar dit wordt je aangereikt via het SaaS platform.

Smoelenboek

Het smoelenboek weergeeft een leden- of werknemerslijst met daarbij een foto van de desbetreffende persoon voor een gemakkelijk overzicht van de leden of het personeel.

Stand-alone app

Een app welke op zichzelf staat en daarmee ook geen onderdeel uitmaakt van een container app.

Uitrol planner

Wanneer de app beschikbaar is in de App en/of Playstore kun je de app gemakkelijk ‘uitrollen’ door met één druk op de knop in te plannen wanneer je de uitnodiging wilt versturen naar alle gebruikers. Vervolgens laat de uitrol planner zien wie de uitnodiging ontvangen hebben, wanneer ze de uitnodiging ontvangen hebben en wie de app allemaal gedownload hebben. Om het je gemakkelijk te maken wordt er periodiek een automatische herinneringsmail verstuurd.