1. Home
  2. FAQ
  3. Hoe werkt het updaten van de app?

Hoe werkt het updaten van de app?

Zoals de meeste apps wordt ook jouw app, powered by Bundeling, automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie. Het kan zijn dat je de functie ‘automatisch updaten’ uitgezet hebt, dan kun je de app gemakkelijk updaten vanuit de App Store of Play Store van je telefoon.

• Om jouw app te updaten op een Android telefoon, zoek je naar de app zoals de organisatie hem genoemd heeft in de Play Store en druk je op ‘updaten’.
  • Om jouw app te updaten op een Iphone, zoek je naar Bundeling in de App Store en druk je op ‘updaten’. Heeft jouw organisatie een stand-alone versie, dan moet je zoeken op de naam van de app zoals de organisatie deze genoemd heeft en kun je vervolgens op updaten drukken.

Let op: Een oudere versie van de app kan de communicatie tussen apps met verschillende versies belemmeren. Wij raden je altijd aan jouw app up-to-date te houden, ook heeft de meest recente versie vaak handige nieuwe functies en oplossingen voor bugs.