1. Home
  2. FAQ
  3. Ik heb de app geïnstalleerd op mijn iPhone en er staat nu een Bundeling app icoontje op mijn startscherm. Kan ik dat aanpassen naar de app van mijn business community?

Ik heb de app geïnstalleerd op mijn iPhone en er staat nu een Bundeling app icoontje op mijn startscherm. Kan ik dat aanpassen naar de app van mijn business community?

Ja dat kan. Het app icoon kan je wijzigen in het instellingen menu van de app onder “Wijzig app symbool”.