1. Home
  2. FAQ
  3. Ik krijg geen meldingen op mijn toestel

Ik krijg geen meldingen op mijn toestel

Sommige Android toestellen sluiten apps geforceerd af die op de achtergrond draaien. Dit kan ervoor zorgen dat de app geen notificaties meer kan ontvangen totdat je de app opnieuw opstart.

Om te voorkomen dat je Android toestel de app op de achtergrond afsluit kun je de volgende dingen proberen:

Samsung: Schakel batterij optimalisatie uit voor “jouw app”.
Huawei:  Ga naar Instellingen > Beveiligde Apps > Vink “jouw app” aan.
Xiaomi & Asus: Zorg ervoor dat je toestel de “Auto-start” functie aan heeft staan.