Aan de slag

Gefeliciteerd! Jullie hebben gekozen voor Bundeling #bettertogether. Hoe nu verder. Om de app snel en soepel in gebruik te nemen lopen wij samen met jullie een aantal stappen door.

Aanleveren van bestanden

Voor de (data)veiligheid en snelheid van werken vragen wij je om alle door ons benodigde bestanden aan te leveren via de beveiligde Bundeling filetransfer portal. De link hiernaartoe ontvang je van ons via email en sturen wij naar de Community manager / app beheerder van jullie organisatie. De portal is tot 12 maanden na ondertekening van de overeenkomst beschikbaar. Wij zien de bestanden graag tegemoet.

Beheer van de community

Toegang tot het Dashboard sturen wij per email naar de Community manager / app beheerder. Daarnaast kan je deze gegevens ook gebruiken om de app te installeren op jouw eigen smartphone of tablet vanaf het moment dat deze online beschikbaar is.

Branding van de app in jullie eigen look-and-feel
Om de app in jullie huisstijl te ‘branden’ ontvangen wij jullie logo graag zo snel mogelijk in EPS of Ai-formaat. Je kan deze aanleveren door deze te uploaden naar de Bundeling filetransfer portal. Mocht je het logo niet in het genoemde format voorhanden hebben dan kunnen wij mogelijk vooruit met afbeeldingen in hoge resolutie met een transparante achtergrond.

Om de branding helemaal af te maken ontvangen we naast het logo graag een of twee hoge resolutie afbeeldingen of foto’s van jullie die wij zoveel mogelijk verwerken in het design van de app.

Goedkeuring app design

Nadat onze designers de app hebben ‘gebrand’ sturen wij je een linkje door naar het design ter goedkeuring. Tip: App menu items zoals ‘Smoelenboek’ en ‘Businessclub’ kunnen door ons aangepast worden in dit stadium.

Leden import

Het vullen van het Dashboard is monnikenwerk. Om die reden heb je van ons een Excel bestand (XLS) ontvangen waarin je jouw leden kan knippen en plakken. Als je rekening houdt met de bestaande indeling is het uiteindelijk vullen van het Dashboard een fluitje van een cent. Na het knippen en plakken kan je het bestand uploaden via de portal en wij doen de rest.

Uitleg en training

Het Bundeling Dashboard is zeer intuïtief opgezet. Dat vinden wij belangrijk. Desondanks is een korte uitleg geen overbodige luxe. Om je snel op weg te helpen met het beheren van de app krijg je van ons desgewenst een korte training. Mocht je hier behoefte aan hebben dan horen wij dat graag.

Lanceren

Design klaar, Dashboard gevuld, training gehad.. Lanceren!

Als laatste stap in het proces worden de apps gepubliceerd. De iOS versie van de app wordt ter goedkeuring ingediend bij Apple waarna deze wordt toegevoegd aan de Bundeling Container of als stand-alone app wordt gepubliceerd in de App store.

Na goedkeuring en publicatie van de iOS app wordt de Android app gepubliceerd in Google Play en is jullie app klaar om uitgerold te worden. De uitrol gebeurt doorgaans in nauwe samenspraak met jouw accountmanager.