1. Home
  2. Laat het ons weten
  3. Request For Change (RFC)

Request For Change (RFC)

Wij vinden jouw input erg belangrijk. Heb je suggesties voor kleine wijzigingen die de app of het Bundeling Dashboard nog gebruikersvriendelijker of beter kunnen maken? Laat het ons dan weten. Doorgeven van suggesties kan via het onderstaande Request For Change (RFC) formulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en beschrijf jouw suggestie zo uitgebreid mogelijk en voeg daarbij ook een schets, afbeelding of stroomschema toe. Na ontvangst en beoordeling van jouw suggestie wordt deze mogelijk geprioriteerd en toegevoegd aan de Product Backlog.

Voeg screenshots, video's of schema's toe die je vraag kunnen verduidelijken.