1. Home
  2. FAQ
  3. Waarom kan ik mijn app niet vinden in de App Store?

Waarom kan ik mijn app niet vinden in de App Store?

De app, powered by Bundeling, kan op twee manieren in de App Store staan; als container app of als stand-alone app. Als container app wordt de app van de organisatie via de Bundeling app opgehaald. Dit betekent dat je eerst de Bundeling app moet downloaden om vervolgens jouw app in te laden. Wanneer jouw app als stand-alone app (whitelabel) is uitgebracht, dan kun je de app op naam vinden in de Appstore. Op Android telefoons kun je de app altijd als stand-alone app, op de naam van jouw organisatie, downloaden.