1. Home
  2. Beheer
  3. FAQ
  4. Wat is het verschil tussen App user of Community manager?

Wat is het verschil tussen App user of Community manager?

De app van uw organisatie kent gebruikersrollen toe aan personen om iedereen de juiste mogelijkheden te bieden. Een App User staat voor de algemene gebruiker van de app. Zij hebben bepaalde functies, zoals het plaatsen van nieuwsberichten of toevoegen van gebruikers niet nodig. De Community manager kan juist wel nieuwsitems plaatsen, nieuwe leden toevoegen et cetera.